Sponsorer

Challenge40 - våre sponsorer...

Flight Park
Flight Park Gardermoen AS tilbyr deg trygg og behagelig parkering - 24 timer i døgnet. Du leverer bilen rett foran avgangshallen (av- og påstigningsfeltet), og en av våre sjåfører kjører den til vår inngjerdede og bevoktede parkering. Når du returnerer får du bilen levert, ferdig oppvarmet, på korttidsparkeringen utenfor ankomsthallen.


Lifesystems
Lifesystems har beskyttet reiselystne, eventyrere og ekspedisjoner mot ulykker og sykdommer i over 20 år. Konstant utvikling basert på erfaringer og vitenskapelig forskning har holdt Lifesystems helt i front innen "outdoor and travel health protection".


alpina
Alpina - Skisko for sport, racing, tur, fjell og rulleski. Mange av verdens beste skiløpere går med Alpina.


led lenser
Led Lenser lager lykter til de fleste formål. Led Lenser vinner stadig tester og har et sterkt fokus på utvikling av stadig ny teknologi. Hodelyktene fra Led Lenser har tatt det norske markedet med storm.


compeed
Compeed beskytter, forebygger og lindrer store og små gnagsår. Compeed har flere enkle løsninger på utfordringer aktive mennesker opplever!


nitteberg bil


fetsund fysikalske
Fetsund Fysikalske holder til i Fetsund sentrum og tilbyr forskjellige former for fysikalsk behandling, blant annet: Ultralydscanning, Trykkbølge, Triggerpunktbehandling, Fitmate VO2-måling, Kinesiotaping, Redcord, Deep Oscillation.

Diadora
Diadora - Bekledning og sko for din sport! Sykkel, løp, fotball, tennis m.m.


Camelbak
Camelbak leverer drikkesystemer for enhver aktivitet!
"Camelbak continuously reinvent and forever change the way people hydrate and perform."


Bixit
Bixit har vært et fast følge på turen siden lanseringen i 1991. Kombinasjonen av havre, søt kjeks og sjokolade gjør at den passer perfekt som påfyll når energinivået daler. Bixit var stolt sponsor av vinter-OL i Lillehammer og ski-VM i Trondheim, og har siden den gang motivert det norske folk ut på tur.


st
Stanley - Varm drikke siden 1913. I over 100 år har Stanley laget de beste termosene på markedet. Stanley vinner testene fordi de holder lengst på varmen og tåler mest juling.


leatherman
Leatherman er synonymt med multiverktøy. Ett verktøy til alt!


sealskinz
Sealskinz lager vanntette sokker, hansker og luer. Det er fantastisk å holde seg tørr under alle forhold. Har du ikke prøvd Selaskinz ennå, bør du gjøre det nå!


buff
Buff har siden 1992 vært referanseproduktet innen elastiske halser til bruk for nær sagt en hver anledning. Praktisk til alle idretter og ikke minst multisport! Produksjonen foregår i Catalonia, like ved Barcelona i Spania.